właśnie zobaczyłem do cennika i jest już 2.0tsi i v6 w każdej wersji wyposażenia, więc ta cena ma teraz dla mnie sens
Czy są kolejki w wulkanizacji ?
Zwiń
X
-
U "mojego" wulkanizatora są - w piątek umówiłem dwa samochody - jeden na dziś drugi na jutro - wcześniej nie miał terminów, i właściwie to mnie wcisnął trochę po znajomości bo początkowo chciał na czwartek umawiać.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
To czym oni dokręcali? Ręcznie czy nasadką pneumatyczną (czy jak się to ustroistwo/wichajster nazywa)? Może jeden "fachowiec" dokręcił palcami, żeby nie zgubić śrub, a drugi "fachowiec" nie doszedł już do tego koła z pneumatyką?
Masakra, łapy takim pourywać, przecież to zagraża życiu ludzkiemu. :evil:Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothMoże jeden "fachowiec" dokręcił palcami, żeby nie zgubić śrub, a drugi "fachowiec" nie doszedł już do tego koła z pneumatyką?
w pon kobiecie zaczelo stukac, poprosilem, zeby nie jezdzila autem na wszelki wypadek,
wieczorem sprawdzilem i myslalem ze ciezarki odpadly, bo bylo bicie podobne jak z niedowazenia, dopoki sie nie dotklalem do srub :shock:
Szczescia mielismy duzo, fakt
Komentarz
-
-
mdo1, zawsze sprawdzam, od czasu wymiany klocków w ASO (jeszcze Fiata).
Zamieszczone przez Jarek_wawaSą kolejki ?It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
U mnie wulkanizator przykręca śruby najpierw pistoletem pneumatycznym, a później każdą śrubę dociąga kluczem dynamometrycznym. Więc w tej kwestii śpię spokojnie ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekU mnie wulkanizator najpierw pistoletem pneumatycznym, a później każdą śrubę dociąga kluczem dynamometrycznym. Więc w tej kwestii śpię spokojnie
widac to jedno kolo akurat pominal, bo z pneumatykiem tam podchodzil na 100%, dynamometru wlasnie nie zarejestrowalem
z tym, ze w innych zazwyczaj dokrecali samym pneumatykiem i bylo ok, nie zdazylo mi sie nigdy nic, a zawsze, do tej pory, sprawdzalem
moze jak dociagaja dynamometrem, to maja lzej ustawiony pnemumat?
nie mam pojecia
Komentarz
-
-
Co do kolejek to chyba zależy jak się trafi i jaka pogoda akurat. W zeszły czwartek złapałam przysłowiowego kapcia i w ogóle nie było mowy o naprawie na miejscu. W poniedziałek dopiero się umówiłam i wtedy już od ręki zrobili. Przy okazji wymieniłam już oponki na letnieAniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
Komentarz
-
Komentarz